Mail ons Bel ons

Het Warm Hart en De Koekfabriek

Heerlijke koekjes gemaakt door een sociale organisatie. Daarom zijn De Koekfabriek en Het Warm Hart van Avoord een overheerlijke samenwerking aangegaan. 

De Koekfabriek

De koekjes van De Koekfabriek worden met liefde gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij vinden bij De Koekfabriek een leuke baan of zinvolle dagbesteding. Met het werk in de bakkerij staan ze midden in de maatschappij en krijgen zij de kans zich verder te ontwikkelen.
 

Koekje bij de thee

Een heerlijk kopje koffie of thee kan niet zonder een overheerlijk koekje. Daarom krijgt iedere klant van Het Warm Hart bij een kopje koffie of thee een koekje van De Koekfabriek. En voor iedereen die er geen genoeg van krijgt: de koeken kunnen gekocht worden bij Het Warm Hart. Er zijn losse koeken, koekzakjes en kleine en grote weckpotten met koekjes in heerlijke smaken zoals chocolate chip, havermout-citroen, kaneel en amandel-sinaasappel. Met een Avoordeelpas ontvangt men een mooie korting.
 

Duurzaam en lokaal

De overstap naar koekjes van De Koekfabriek past binnen de nieuwe visie van Het Warm Hart. Het Warm Hart maakt momenteel de overstap van landelijk naar regionaal en duurzaam. Dat betekent dat er met diverse lokale en regionale leveranciers gesprekken zijn over een eventuele samenwerking. Het doel: cliënten en medewerkers laten genieten van duurzame maaltijden samengesteld uit vooral regionale producten.

Weckpot.jpg